Zoek een deelnemer

Je kunt een deelnemer opzoeken door middel van de naam of door te bladeren door onderstaande lijst. Klik dan op 'Sponsor mij' om de deelnemer te sponsoren.


Alet

Opgehaald
€525,00 van gestreefde €350
Motivatie
Vluchtelingen. Ik zie ze op TV, ik kom ze tegen in mijn werk, maar wat weet ik nu echt van wat ze meegemaakt hebben. Door mee te doen aan "Op de vlucht" hoop ik hier een indruk van te krijgen zodat ik ze beter kan begrijpen. Daarnaast hoop ik dat veel mensen mij sponseren zodat er ook extra geld voor ze beschikbaar komt.

Aline Bulten

Opgehaald
€0,00 van gestreefde €250
Motivatie
Omdat het lot van vluchtelingen mij raakt ga ik de uitdaging aan om 8 uur als vluchteling te leven. Dus sponser mij en help een gevlucht gezin!

Amy Jansen

Opgehaald
€95,00 van gestreefde €250
Motivatie
Ik vind dit een mooie uitdaging en een geweldige manier om geld in te zamelen voor vluchtelingen

Annelies

Opgehaald
€425,00 van gestreefde €350
Motivatie
In mijn omgeving heb ik lieve mensen uit Syrie leren kennen die nu hard hun best doen om een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Ik bewonder hun wilskracht om er iets van te maken, hun liefdevolle houding naar de omgeving, ondanks alles wat ze hebben mee gemaakt en de zorgen die ze nog hebben. Door mee te doen aan 'op de vlucht' wil ik me meer in hun situatie kunnen inleven.

Anneloes

Opgehaald
€350,00 van gestreefde €350
Motivatie
Omdat het lot van vluchtelingen mij raakt, ben ik de uitdaging aangegaan om 8 uur als vluchteling te leven. Ik ben er blanco aan begonnen, wist niet wat ik moest verwachten. Achteraf bleek het een heftige ervaring waar ik enorm veel van heb geleerd, zowel in het algemeen over het leven van vluchtelingen en het werk van ZOA als dat ik mezelf ben tegengekomen die dag. En dan wist ik dat het na 8 uur voorbij was en dat sommige bedreigingen niet echt uitgevoerd zouden worden. Dit in tegenstelling tot de realiteit van miljoenen vluchtelingen die soms jaren in onzekerheid en gevaarvolle situaties moeten overleven. Deze ervaring had ik niet willen missen. Ik hoop en bid dat wij dit nooit mee zullen maken. Maar nu zijn wij nog in de gelegenheid om iets te doen voor die vele anderen! Wil jij vluchtelingen een hart onder de riem steken en ZOA steunen in hun belangrijke werk? Help mij dan mijn streefbedrag van €350,- te halen en een vluchtelingengezin te voorzien van de eerste levensbehoeften. Bij voorbaat hartelijk dank!
1 2 3 12