Radiopresentator Tim Hendriks live overvallen

Radiopresentator Tim Hendriks (Groot Nieuws Radio) werd maandagochtend ruw gestoord in zijn radioprogramma. Hij werd ‘overvallen’ door twee gemaskerde mannen, live tijdens zijn uitzending. Dit was gelukkig niet serieus, maar als aankondiging van zijn deelname aan Op de Vlucht. 

Leven als vluchteling, met minimale middelen, afhankelijk van hulp en onzeker van wat er gaat gebeuren. Voor 65 miljoen vluchtelingen in Irak, Afghanistan en Zuid-Soedan is dat elke dag weer de harde realiteit. Op 16 en 17 juni gaat Blessings-presentator Tim Hendriks ervaren hoe dat is, tijdens het evenement ‘Op de Vlucht’ van hulporganisatie ZOA. Hiermee haalt hij geld op voor echte vluchtelingen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Maandagochtend werd Tim tijdens Blessings overvallen door twee gemaskerde mannen. Tim werd geboeid en kreeg een zak over zijn hoofd. Bekijk hier de beelden:

Na afloop van de ‘overval’ heeft Tim Henrieke Buit van ZOA geïnterviewd over Op de Vlucht. Hij heeft zich al aangemeld voor het evenement en is te vinden (en te sponsoren) op: https://www.opdevlucht.nl/profile/tim1008am/